Jeg har et spritnyt foredragstilbud til dig:

EN HYLDEST TIL VENSKABET

Birgitte Raaberg, skuespiller og coach, og Rikke Forchhammer, tidligere forstander på Krogerup Højskole og leder af vokalgruppen Baobab Sisters, har været veninder siden de gik på Søborg Gymnasium i 1973. Dvs. et venskab, der nu har varet i over 45 år. De har fulgt hinanden i tykt og tyndt, de har sunget og optrådt sammen, de har haft perioder med stor travlhed hver især, men de har trods det altid holdt en tæt forbindelse med hinanden.

Dette foredrag undersøger venskabets væsen – hvad kræver det, og hvad giver det at være venner igennem så mange år? Foredraget vil blive krydret med et par sange, som Birgitte og Rikke vil optræde med – ligesom de gjorde i de gode gamle dage.

 

 

 

 

 

 

 

Jeg er en begejstret og medrivende foredragsholder og taler blandt om følgende emner.

Nelson Mandela og vejen til demokrati i Sydafrika
En skildring af Mandelas liv og tanker og en fortælling om Sandheds- og forsoningskommissionens arbejde. Også en personlig beretning om mit møde med Nelson Mandela, Desmond Tutu og et par af de andre sydafrikanske helte.

Min afrikanske skolegang og hvad deraf fulgte
Som ung pige gik jeg i skole i Tanzania som eneste hvide pige på en sort pigeskole. Denne oplevelse har haft stor betydning for mit syn på verden og har betydet store valg i mit liv – både faglige og personlige.

Sange fra Den Danske Højskolesangbog
Jeg fortæller kort om forskellige sange som vi synger og jeg akkompagnerer på klaver. (Derfor skal klaver forefindes til dette foredrag)

Pris efter aftale.